Student

Vi vill att dina studier skall vara effektiva och givande. Men fritiden är också viktig.

Vi vill att du som väljer vår spetsutbildning ska vara med och påverka utformningen och detaljer. Engagemang, närhet och samarbete med både studenter och företag är viktiga ledord i vår strävan för trivsel och goda resultat.

På Campus Ljungby samlas flera utbildningssamordnare. Sedan starten 2001 har det byggts upp en utvecklad studiemiljö med informationsbaser, teknik- och IT-support, bibliotek, studentadministration och studentbostäder. Kort sagt erbjuder vi en komplett studiemiljö som bidrar till effektiva och trivsamma studier.

Du kommer till en exportstad som består av kraftfulla industrier, men Ljungby har mycket mer än så att erbjuda.

För den sportintresserade finns IF Troja Ljungby och dess hockeymatcher, ett flertal lag för fotbollsintresserade, samt våra duktiga innebandylag mm. Är du intresserad av friluftsliv finns naturen nära. En mil utanför stadsgränsen till Ljungby finns Sveriges tionde största sjö, Bolmen.
Det kanske allra viktigaste är att du kommer till en liten stad som har en tradition av att allt ska fungera enkelt och smidigt.

Studiemedel

Servicetekniker i fält – mobila arbetsmaskiner är en 2-årig utbildning på 400 Yhp som berättigar till CSN-bidrag och är helt avgiftsfri.

Studentbostad

När du studerar hos oss på Utvecklingscentrum för Servicetekniker ser vi till att du får hyra en bostad. Antingen en stundenbostad 5-15 minuters promenadväg från utbildningslokalerna, eller lägenhet i skolans närområde.  

Kontakt

Ulf Larsson

Garvaren (Stationsgatan 2)
341 60 Ljungby

0372 - 78 00 05

070 - 547 68 55

Ulf.l@servicetekniker.se

Kontakt

Ulf Larsson

Garvaren (Stationsgatan 2)
341 60 Ljungby

0372-78 00 05

Ulf.l@servicetekniker.se

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.